03 04 2020

#paliecmajas – parkojies gudri!

Šobrīd daudzi ventspilnieki strādā attālināti, paliekot savās mājās un pie mājām, protams,  paliek arī automašīnas, dažkārt radot grūtības piekļūt sadzīves atkritumu konteineriem un tos iztukšot. Pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” aicina – paliec mājās, bet parkojies gudri!

Neskatoties uz valstī izsludināto ārkārtējo situāciju Covid-19 vīrusa izplatības dēļ, Ventspilī atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumi tiek nodrošināti atbildoši noslēgtajiem līgumiem un veiktajiem pasūtījumiem. Tomēr uzņēmuma darbinieki arvien biežāk saskaras ar situāciju, ka autovadītāji savas automašīnas pagalmos novietojuši, neievērojot noteikumus – novietojot  tās pie dzeltenajām līnijām, kā arī  pārsniedzot 3m distanci no atkritumu konteineru novietnēm. Lai izvairītos no nepatīkamiem starpgadījumiem un neapgrūtinātu atkritumu izvešanu, aicinām autovadītājus būt saprotošiem un automašīnas novietot,  neaizšķērsojot ceļu ne specializētajam transportam, ne operatīvo dienestu automašīnām.

ATGĀDINĀM! Lai nodrošinātu papildu piesardzību un mazinātu riskus vīrusa izplatībai, aicinām atkritumus pirms izmešanas ievietot maisos un tos aizsiet. Tāpat aicinām rīkoties arī ar individuālās aizsardzības līdzekļiem – sejas maskām un cimdiem.

Ja nepieciešams veikt izmaiņas līgumā, atkritumu izvešanas grafikā vai radušies citi ar atkritumu apsaimniekošanu saistīti jautājumi (piemēram, lielgabarīta atkritumu apsaimniekošana, poligona pakalpojumi u.c.), aicinām sazināties ar uzņēmuma speciālistiem, rakstot e-pastā: vlk@ventspils.lv  vai zvanot pa tālr.: 63626920.

[top]